Käesoleva blogipostitusega anname nõuandeid, kuidas kaitsta juukseid puhkusereisil olles. Suvel või puhkusel olles naudime rannas viibimist, basseinimõnusid või lihtsalt olemist paitava päikese käes… Kuid kõik see ei pruugi teie juuste tervisele hästi mõjuda, sest päike, meresool, basseinivees sisalduv kloor ja muud välised tegurid kahjustavad juukseid.

Peamised ohud juustele suvel või puhkusereisil olles.

Basseinivees sisalduv kloor võib muuta juuksed kuivaks ja isegi juuksevärvi mõnel määral eemaldada, kuna kloor reageerib juustes oleva melaniiniga. Lisaks eemaldab kloor naturaalsed õlid juustest, muutes need kuivaks, karedaks ja kahjustatuks.
Meresool, mustus ja tolm: rohkem väljas viibimist tähendab automaatselt ka seda, et rohkem saasteaineid võivad juustele sattuda ning neid kuivatada. Meresool on hügroskoopne, mis eemaldab niiskuse teie juustest, muutes need kuivaks ja hapraks.
Päike: ultraviolettkiirgus kahjustab lipiide juukses, mistõttu muutuvad juuksed kuivaks ja tuhmiks ning disulfiidsidemeid, mis loovad elastsuse ja sisuliselt “hoiavad juuksevõlli koos”.

Järgmisena pakume teile nõuandeid, et suvel või puhkusereiseil olles juuksekahjustusi minimeerida.

– Kasutage iga päev päikesekaitset pakkuvaid tooted, et vältida juuste dehüdratsiooni ja kaitsta juuksevärvi pleekimise eest.

– Niisutage juukseid sügavalt toitainerikaste toodetega. Meie KODE BI-FASE, toitev kahefaasiline palsam on suurepäraste niisutavate omadustega, tänu selle koostises sisalduvale betaiinile.

– Peske juukseid iga päev sooja veega. Pidev kokkupuude meresoolaga, basseinikloori ja rannaliivaga nõuab juuste igapäevast puhastamist, et eemaldada neid kahjustada võivad jäägid.

– Vältige sirgendajate ja fööni ​​kasutamist, kuna igasugune kuumtöötlemine võib kahjustada juukseid.

– Juukseotste kaitsmiseks kasutage KODE Split Seerumit, mis jätab juuksed läikivaks ja siidiseks.

– Niiskus põhjustab juuste kahusust, mille vältimiseks soovitame KODE K-ONE 10 in 1 – maski, millel on kümme olulist efekti, mis aitavad teil säilitada täiuslikke juukseid ja ilma kahususeta.

– Veemõnusid nautides imendub juustesse meresool ja basseinivees sisalduv kloor, seetõttu enne ujuma minemist soovitame niisutada juukseid ja kanda neile palsam. Nii imavad teie juuksed puhast vett ja palsamit, jättes juuksevõlli tungimiseks vähem ruumi meresoolale või klooriveele.

– Samuti peske juukseid pärast ujumist alati nii kiiresti kui võimalik, nii et soolal või klooril on kahju tekitamiseks minimaalselt aega.

– Õhus leviva mustuse ja tolmu eest kaitsmiseks on kõige parem kanda juukseid kinniselt ja võimalusel katta need peakattega.

Kokkuvõtteks, päikesekahjustusi ennetavate toodete kasutamine on juuste ja peanaha hea tervise säilitamiseks hädavajalikud. Loodame, et leidsite postitusest nõuandeid, kuidas kaitsta juukseid puhkusereisil olles või suvel. Teie juuksed ja peanahk tänavad teid!

Allikas: http://periche.es/web/noticias.php?not=22