Juuste tervist võivad muu hulgas mõjutada erinevad tegurid, näiteks aneemia, stress, valgupuudus, mineraalide puudus jne. Kemikaalide kuritarvitamine võib ka juukseid hapramaks muuta. Kuigi me ei saa unustada, et oma rolli mängib ka geneetika.

Redbooki küsitluse kohaselt väidab 74% naistest, et halvas seisus juuksed panevad nad end vähem enesekindlalt tundma. Niisiis, kui teie juuksed on heas vormis, näevad need kahtlemata paremad välja ja tunnete ennast enesekindlamalt.

Kuigi juuste terveks ja tugevaks muutmiseks ühe hetkega ei ole ühtegi salajast nippi, siiski saame igapäevaselt panustada tervemate juuste nimel. Looge endale igapäeva rutiin juuste eest hoolitsemiseks ning muutke need kauniks ja tugevaks.

Siinkohal jagame nõuandeid, mis aitavad teil oma juukseid tervete ja tugevatena hoida, et Teie juuksed näeksid kaunid välja iga päev!

1. Kammige juuksed läbi enne duši alla minemist.
Pole tähtis, milline on teie juuste tekstuur, võtke 1 minut, et juuksed lahti kammida. Kui juuksed on märjad, on need haavatavamad, nii et harjage alati pusad juustest lahti, kui need on kuivad.” Üks lisaeelis: kuivade juuste harjamine jaotab naturaalsed õlid peanahast juuste otsteni.

2. Võtke juuksemaskide jaoks aega.
Kiudude niisutatuna ja siledana hoidmiseks kasutage niisutavat juuksemaski vähemalt kord nädalas. Kui kuumtöötlete juukseid regulaarselt, siis kasutage maski sagedamini.

3. Jälgige koostisosi.
Kuidas valida õige toode lõputust tootevalikust? Tooteid valides kitsendage oma võimalusi, otsides tugevdavaid koostisosi, mis toidavad juukseid. Soovitame kookosõli, argaaniaõli, aaloe või spirulina sisaldusega tooteid.

4. Sööge tasakaalustatud toitu.
Kindlasti teate juba tead, et olete see, mida sööte. Juuksed koosnevad enamasti valgust, seetõttu on oluline valgurikas menüü. Lisage järgnevad tooted oma menüüsse: kala, liha, munad, oad. Lisaks on juustele kasulikud: marjad, spinat ja avokaadod ning kõik muu C- ja E-vitamiinirikas, mis aitab hoogustada kollageeni tootmist, mille tulemuseks on tugevamad juuksed.

5. Hingake sügavalt sisse :-).
Korrake pärast meid: hingake sisse nina kaudu ja suu kaudu välja. Pisiasjad muudavad palju. “Teie juuksed on keha peegel; kui olete stressis, on teie nahk stressis ja see puudutab ka teie peanahka.” Olge nüüd rahulik ja lugege edasi.

6. Kasutage leiget vett dušši võttes.
Igapäevane ülikuuma duši all käimine võib ärritada peanahka. Hoidke temperatuur sooja või leigena ja dušši all käik lõpetage kiiresti külma veega loputades, et sulgeda juuksekutiikulid.

7. Kaitske juukseid päikese eest.
UV-kiired ei kahjusta ainult teie nahka ja sama kehtib ka välise reostuse kohta. Kasutage pähejäetavat toodet, millel on päikesekaitse omadused nii peanahal kui ka juustel.

8. Ärge jätke peanahka tähelepanuta.

Terved juuksed algavad tervest peanahast. Kui märkate kuivust, sügelust või peanaha probleeme, mõjutavad need tegurid ka teie juukseid. Tasakaalustatud peanaha säilitamiseks soovitab Brook peanaha selgitamiseks oma pikaajalist tegevust: Head & Shoulders Classic Clean šampoon ja palsam. Tulemus? Mahukad, värsked juuksed.

9. Magage “siidil”.
Võtke uneajast maksimaalselt kasu: vahetage puuvillane padjapüür välja siidise vastu. See kaitseb juukseid, vähendades hõõrdumist juuste ja kanga vahel. Veel üks soovitus juustele stressi vähendamiseks: kui Teil on paksud ja pikad juuksed, siis kinnitage need magades pehme kummiga lõdvalt patsi.

10. Investeerige kuumtöötluse vahenditesse (föön, sirgendajad jne).
Selleks, et minimeerida kuumtöötluse võimalike kahjustusi investeerige ioontehnoloogiaga professionaalsetesse vahenditesse. Valige lokitangid või sirgendajad, mis on keraamilise kattega, see jaotab teie juustele soojust ühtlaselt. Kuumtöötlemisel soovitame kindlasti kuumakaitsega toodet.

11. Lõigake regulaarselt juukseotsi.
Selleks, et juuksed püsiksid tugevad ja terved soovitame juukseotsi lõigata iga kahe kuu tagant, lühikese lõikuse puhul isegi sagedamini.

Periche sarjast soovitame kasutada Kode KYBO tooteid:

  • Kode KBYO šampoon sisaldab rikkalikult biotiini, mis stimuleerib rakkude kasvu, aeglustades juuste väljalangemist ja tugevdades neid. Šampoon sisaldab toitvat ja niisutavat marulaõli ning kurkiekstrakti, millel on lisaks ka vananemisvastased omadused. KODE KBYO abil saavad juuksed siidisema ja säravama välimuse. Šampoon on maheda vanilje aroomiga.
  • Kode KBYO juuksemask sisaldab biotiini, mis tugevdab, niisutab, annab siidisuse ja sära. Toidab sügavalt juuksekiudu ja peanahka. Maski võib kasutada igapäevaselt.

Juuste kvaliteedi parandamiseks ja tugevdamiseks peame paratamatult kasutama tooteid, mis hoolitsevad nende eest sügavuti, toites neid juurtest otsteni, niisutades neid.

Allikad: http://periche.es/web/noticias.php?not=19

https://www.goodhousekeeping.com/beauty/hair/a28494129/healthy-hair/