Kas olete tüdinud sellest, et Teie juuksevärv muutub mõne pesuga tuhmiks ja elutuks? Sooviksite, et juuksevärv püsiks säravana just nagu juuksuri juurest tulles? On üldtuntud fakt, et liigne juuste värvimine kaotab juuste loomuliku sära, muutes need tuhmiks ja kuivaks. Tehes väikesi lisapingutusi saate hoida juuksevärvi alati värske ja säravana.

Siinkohal anname mõned näpunäited, mis aitavad teil värvitud juuste eest hoolitseda:

Maagiline mantra on niisutamine!
Juuksevärvi tagajärjel võib tekkida juustes vajaliku niiskuse puudus. Peate endale pidevalt meelde tuletama oma juuste niisutamist. Samuti ei piisa ainult šampooniga pesemisest või palsami kasutamisest. Juuksehoolduse režiimis peate lisama juuksemaskid ja korrapärase õli kasutamise.
Valige õige šampoon:
Püsiva juuksevärvi saavutamiseks kasutage värvikaitsega šampooni, samuti sulfaadivaba šampooni, et vältida niiskuse edasist kadu. Sulfaadid sisaldavad soola, mis kipub niiskust vähendama ja värvi tuhmiks muutma. Juuste pesemine kaks korda nädalas on piisav.

Kasutage juuksemaski:
Enamikul meist pole aega juuksemaskide kasutamiseks, kuid peate selle muutma rangeks harjumuseks. Proovige enne juuste pesemist maski kanda, et juukseid sügavalt niisutada. Üks soovitus koduseks juuksemaskiks: vispeldage kausis ühtlaseks massiks muna ja kaks supilusikatäit majoneesi ja kandke segu juustele, alustades juurtest kuni otsteni. Jätke see 20 minutiks toimima ja loputage seejärel šampooniga.

Kasutage head ülitoitvat palsamit

Palsam, millel on sissepääs
Peate tagama, et teie värvilised juuksed oleksid hästi hooldatud ja sügavalt toidetud, et need oleksid säravad ja säravad. Nii et isegi pärast palsami kasutamist kasutage suurema kaitse saavutamiseks sisse töötavat palsamit. Jätmata palsamid sisaldavad silikoone, mis hoiavad ära päikesekahjustuste ja kortsude tekke.

Hoidke soengutööriistade eest eemal
Kõige viimasena proovige hoida eemale juuste sirgendamisest või lokitamisest kuumutatud triikrauade abil. Suur kuumus ei ole värvilistele juustele hea ja see muudab selle niiskuse kaotavaks.

Meie Kode juuksehooldussarjas on šampooni ja maski kombinatsioon värvitud juuste hoolduseks: Kode KLOR. Mõlema toote kombineeritud toime pikendab juuksevärvi püsivust ja annab sära.

– Kode KLOR šampoon: värvitud või pleegitatud juustele mõeldud šampoon, sisaldab rikkalikult fotoprotektiivseid koostisosi, mis aitavad säilitada värvi. See sisaldab makadaamiaõli, mis hoiab ära juuste dehüdratsiooni ja aeglustab päikesevalguse mõjul juuste strukturaalset hävimist. Lisaks integreerib selle koostis intensiivselt toiteva, niisutava ja taastava toimega marulaõli ning kurgiekstrakti, mis suurendab kaitset päikese ja muude väliste ainete põhjustatud kahjustuste eest, muutes juuksed nooremaks.

– Kode KLOR mask: intensiivne juuksemask värvitud juustele, mis on spetsiaalselt loodud värvi kaitsmiseks ja säilitamiseks. Kaitseb värvi, helendavat tooni ja jätab juuksed pehmeks ja siidiseks tänu marula ja makadaamiaõlile ning kurgiekstrakti niisutavale jõule.

Värvitud juuste eest on oluline hoolitseda toodetega, mis pikendavad nende värvi ja taastavad oma esialgse sära. Vaja on ravimeetodeid, mis niisutavad seda sügavuti, pakkudes elastsust ja vastupidavust.

 

Allikad:

https://swirlster.ndtv.com/beauty/7-ways-to-take-care-of-coloured-hair-and-keep-it-radiant-1866759